Tervetuloa pentutapaamiseen + muita kuulumisia

MUSTIKKAKUONON KENNELIN PENTUTAPAAMINEN JÄRJESTEILLÄ!
Kutsumme pennut omistajineen viettämään yhteistä viikonloppua 22.-23.3.2014.
Te kaikki ihanat mustikkakuonolaiset olette saaneet postia kutsun muodossa- käykääpä siis pian kurkkaamassa postibokseihinne ja ilmoittautukaa mukaan… Tapaamisen tarkoituksena on tutustua toisiimme, viettää yhteistä aikaa, jutella koirista ja kaikesta muusta mahdollisesta ja ottaa rennosti. Olette lämpimästi tervetulleita ja me kasvattajat odotamme innolla tapaamistanne! Laittelemme sähköpostitse lisätietoja kunhan ajankohta tässä lähenee, myös ohjelmaa jo suunnitellaan innolla 🙂

Mörö
Toivotaan että maaliskuussa olisi vielä lunta ja kivat ilmat. Tässä Mörö näyttää mallia kuinka lammaskoirasta lähtee vauhtia!

Täällä kotosalla on tammikuu edennyt vauhdikkaasti. Mörö saapui takaisin kotiin parin viikon kyläilyreissultaan, jossa oli saanut nauttia olostaan talon ainoana koirana ja kaiken huomion keskipisteenä olosta. Ja sen oli kyllä tehnytkin! Mörtsiläinen oli tunkenut viereen sänkyyn ja sohvalle ja toiminut tärkeänä työparina hommassa kuin hommassa… Kiitos Sanna-Kaisa ja koko perhe -varsinkin Jemias! Mörö on kyllä sellainen ilopilleri hömpöttäjä, että hurmaa kaikki läsnäolollaan. Erittäin ilahtuneita olemme siitä, kuinka hyvin ja rauhallisesti Mörö oli osannut olla lasten kanssa – kun sitä taitoa Mörö ei ole aiemmin harjoitellut eikä rauhallisuus muutenkaan ole Mörön paras luonteenpiirre. Mörö on enemmänkin sellainen aina iloinen vauhtimimmi 😀 Mutta osaa onneksi rauhoittua kuitenkin tarpeen vaatiessa, ja varsinkin kun pääsee kainaloon ja syliin pehmeälle matolle pötköttelemään ♥

piilossa
Sänkyyn ja peiton alle heti kun tilanne sen sallii…
halikaveri
Ihanat halikaverit Jemias ja Mörö

Kurjempi juttu taas on, että Mustikan leikkaushaavan parantelussa otettiin vähän takapakkia. Haava pääsi kuin pääsikin pikkuisen tulehtumaan, ja nyt sitten joutui Mustikka-mamma antibioottikuurille ja töttörö pysyy visusti päässä. Mustikka ei aluksi vaikuttanut yhtään kiinnostuneelta haavasta ja näytti jättävän sen rauhaan, ilmeisesti on päässyt sitä kuitenkin vähän nuolemaan. No haavan huuhtelu, Vetramil ja antibiootit onneksi auttoivat parissa päivässä ja eiköhän Mustikka saada taas entistä ehompaan kuntoon! Ainiin eikä tässä vielä kaikki, Mustikka on myös satuttanut kannuskyntensä joka on vähän revennyt ja kipeä. Eli varmuuden vuoksi pistettiin myös tassu pakettiin, ettei kynsi repeäisi enempää.

Mustikka potilas
Töttörö päässä ja tassu paketissa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s