Potilas Mustikka ja iloisten koirien loppiaiskävely

Loppiaista vietettiin hoitaen potilasta ja ulkoillen. Mustikka oli torstaina luottoeläinlääkärillämme Erikalla Vetericassa operoitavana ja on onneksi toipunut hyvin. Mustikka siis steriloitiin ja samalla leikattiin pois kaksi maitorauhaskasvainta, jotka lähetettiin varmuuden vuoksi patologille tutkittavaksi. Leikkauspäivän illan ja seuraavan yön Mustikka oli melko huonovointinen, piippaili ja valitti, varmaankin vahvan lääkitysen aiheuttamasta sekavuudesta johtuen. Mutta sen jälkeen on voinut hyvin, ja oloa tietenkin helpottaa myös se, että saa nukkua yönsä tiiviisti Santun vieressä. Valitettavasti yksin jäädessä joutuu pitämään töttöröä päässä, jonka senkin kyllä näppärä Mustikka osasi ekalla kerralla itse irroittaa. Mutta nyt on tekniikkaa parannettu ja toivomme töttörön pysyvän päässä 😉 Onneksi Mustikka ei kuitenkaan ole kovin kiinnostunut leikkaushaavoista, antaa haavojen olla eikä juurikaan edes yritä niitä itse puhdistella. Nyt sitten otetaan rauhallisesti vielä parin viikon ajan, vältetään juoksemista ja nopeita spurtteja ja odotellaan että haavat paranevat.

englantilainen potilas
Englantilainen potilas nukutuksesta heränneenä
Haavateippien irrotusta
Haavateippien irrotusta

Potilaan pitäessä töttöröä kotona, kävimme Luukin maisemissa loppiaiskävelyllä pienellä lammaskoiraporukalla. Mukana meillä oli tallikoirapojat Viski ja Humppa, sekä iloinen pikkusisko Hulda. Muun porukan kävellessä polkua pitkin, hyppeli Hulda ees taas ja sinne tänne tassut kurassa tanssahdellen. Hiphei, on kivaa olla pieni lammaskoiranpentu 😀 Kävimme istahtamassa evästauolla nuotiopaikalle ja osa meistä paistoi makkarat. Oli kivaa tavata tässä ihanassa ja puhtaassa Suomen talvisessa kelissä – kiitos seurasta ja nähdään taas pian! 🙂

viski ja humppa
Tallikoirat Viski ja Humppa
Hulda
Iloinen kuratassu Hulda
Lissu
Lissu istuksii evästauolla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s