Suurkiitos Mustikkakuonon pentujen omistajille ja kaikille ystävillemme vuodesta 2013

Niin se vuosikin sitten vaihtui, ja jo mennään täyttä kyytiä vuoden 2014 puolella. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Meillä ei koirat onneksi korvaansa lotkauttaneet uuden vuoden paukuista ja raketeista, vaikka valitettavan paljon täällä puoli-maaseudullakin paukkuu. Täällä koisattiin tyytyväisenä vuodenvaihteen yli ja nyt mennään vauhdikkaasti kohti loppiaista. Ja nyt ei muuta kuin kuonot kohti uuden vuoden suunnitelmia!

Koirarintamalla tapahtui vuonna 2013 monenlaista, paljon hyviä mieltä lämmittäviä asioita ja mukavia muistoja. Ja eniten tästä kaikesta saamme kiittää ihania ihmisiä, joita koiraharrastus elämäämme kiidättää. Koirat tekevät tästä mielekästä, mutta ne ihmiset koirien hihnojen toisessa päässä saavat asiat tuntumaan vielä paremmalta. KIITOS – olette kullanarvoisia! Meillä on ollut kasvattajina ihan huippuhyvä tuuri saatuamme tänäkin kesänä koko pentuporukka täydellisiin lammaskoirakoteihin. Muutama vanha tuttavuus mahtui joukkoon, mutta myös monta uutta lammaskoiraharrastajaa saatiin kuvioihin. Suuri kiitos teille kaikille Mustikkakuonon pentujen omistajille vuodesta 2013 ja uusille tervetuloa lammaskoiranomistajaksi!

Erityiskiitos sijoituskoiriemme Hilman ja Trasselin perheille yhteydenpidosta ja koirienne hyvästä hoidosta. Kun teidänlaisianne ihmisiä on ympärillä tuntuu kasvatustyö mielekkäältä. On kiva kun Hilma jäi asumaan tänne pääkaupunkiseudulle ja voidaan tavata usein. Trasselin hakeminen Saksanmaalta oli myös mieleenpainuva kokemus. Seikkailumme pitkin autobahneja ja Hampurin kapeita kujia Trasseli-pentu mukanamme, jätti mukavat muistot ja Trasselin suuren tassunjäljen sydämeen. Ja hyvin tuntuu Trasseli kotiutuneen Suomeen, kasvaa ja komistuu vaan! Thank you Von der Ablasswiese Kennel, Jörg und Elka for this lovely puppy ♥

Kasvattajien lämpimät terveiset lähtevät myös muihin N-pentujen koteihin: Rokin, Börjen, Turon ja Huldan uusiin lampurikoteihin. Luka-poika pääsi jo ennestään tuttuun lammaskoirakotiin, terveisiä isoveli Milolle ja vanhaherra Leeville myös! Erityisen paljon ajatuksissamme syksyn aikana ollut pieni Turo-pentu saa meiltä paljon lämpimiä terveisiä. Heti pikkuisena Santun suosikkipojaksi muodostunut Turo jatkaa onnellista pentuelämäänsä omassa kodissaan, ja kaikki on mallillaan. Paljon terveisiä sinne Joensuuhun ja lämpimät kiitokset yhteistyöstä! Pentujen lisäksi lähetämme myös oikein jättisuuret rapsutukset kesäpentujemme isälle, hurmaavalle herrasmiehelle Pomolle Mäntyharjulle. Pomo on uros, joka saa meidän suupielet aina vääntymään leveään hymyyn 😀 Mahtava persoona Pomo! Terveiset ja rapsutukset myös jo reilun 2-vuoden ikään ehtineille M-pennuille: Jytte, Rafu, Milo, Totoro, Mila ja Humppa. Kiitokset teille jotka olette vastuullisesti terveystutkituttaneet koiranne, arvostamme panostanne erittäin paljon. Erityiskiitos Päiville ja Milolle osallistumisesta vanhaenglanninlammaskoirien MH-kuvaukseen syksyllä. Hieno suoritus!

Kiitos myös muille lammaskoiraihmisille, kasvattaja-kollegoille, harrastuskavereille sekä kaikille kivoille ihmisille joiden kanssa olemme olleet tekemisissä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s