Hei tonttu-ukot hyppikää – kurassa, savessa ja mutaliejussa

Joulunajan säätila on ollut suorastaan karsea meille lammaskoiraperheille. Pihamme on muuttunut jättimäiseksi kuralammikoksi, ja pelto saviseksi upottavaksi liejuksi. Lits läts vaan kun tassut uppoavat syvälle kuraan. Yök! Jospa sitä lunta nyt pian saataisiin, please 🙂 Sillä tämä ei enää naurata… en tajua kuka on keksinyt sanonnan koiranilma, sillä tällainen jatkuva sadekeli ei varmasti ole koiranilmaa nähnytkään, ei ainakaan lammaskoiran 🙂 Ja säästä johtuen joulukaan ei ole oikein tuntunut oikealta joululta, mutta onneksi pyhät muuten sujuivat mukavasti.

Möröröö
Mörö Kaunokainen
töppöö
Vauhtikiitäjä Töppönen
mörö
Mörökin kiitää…
tyynyt
Kenen lelu?
töröööööööööööö
Ja taas mennään!

Samaan aikaan sisällä talossa… Mustikka hakee parempaa asentoa, vaihdellen sohvalta toiselle, välillä pehmeälle matolle ja siitä sänkyyn 🙂 Mustikasta on vanhemmiten tullut todella mukavuudenhaluinen laiskimus, huonolla ilmalla sitä saa oikein houkutella ulos pihalle. Mustikalle on nyt varattu aika sterilointiin tammikuun alkuun, joten sitä tässä odotellaan. Sterilisaatioon päädyttiin, kun Mustikan nisäkasvain olisi vaatinut toimenpiteitä ja päätimme että samalla voidaan tehdä isompikin operaatio – toivottavasti näin vältymme jatkossa uusilta nisäkasvaimilta. Ja Mustikka pääsee näin viettämään ansaittuja eläkepäiviään, ilman valeraskauksien rasituksia ja valepentujen (=lelujen ja villasukkien) vaatimaa huolenpitoa 🙂

tlkjlkj
Tonttumuori Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s