Hyvää ja rauhallista joulua!

joulukortti2013-2560

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja ottaa rennosti. Puurokattilassa hautuu puuroa koko porukalle, ja joulua viettelemme rauhassa kotona ilman kiireitä minnekään. Harmi että tänä jouluna emme saaneet sitä tassut puhtaana pitävää lunta, mutta tällä mennään kun ei muuta voida 🙂 Ehkäpä se lumipeite saadaan vaikka uuden vuoden kunniaksi. Toivottelemme kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua! Ja kiitos teille jotka muistitte meitä joulukortein – se on yksi kasvattamisen iloja kun saa kasvattien perheiltä kuvia, kortteja ja kuulumisia että kasvatilla menee hyvin. KIITOS JA RAUHALLISTA JOULUA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s