ROP-pentu Hilma 7 kk

Hilma kävi messukeskuksessa Koira 2013 tapahtuman Nordic Winner näyttelyssä pyörähtämässä kehässä. Eikä ole mikään ihan turha tyttö tämä Hilmuskainen, kun tuloksena kehästä oli KP ja ROP oikein hyvän arvostelun kera. Ja kehäkäytöskin oli upeaa katseltavaa, Hilma meni kuten vanhat tekijät ja näytti siltä kuin kehämenoa olisi oikein treenattukin 😉 Hyvä Eve ja Hilma, hienosti te veditte ja kiitos kivasta päivästä! Ja kun tällä kertaa unohdettiin se näyttelyn tärkein osuus, eli hyvät eväät -otamme uusiksi tammikuun pentunäyttelyssä vielä isommalla porukalla.

mä oon ready
Ready to go!
hilma.1
Kehämenoa kuin vanhat tekijät
klkj
Ruusukkeet tuli mukaan

Hilman arvostelu, tuomarina Johan Wulteputte, Belgia: “Eight months old. Excellent strong head, coat, dark eyes, angulations. Needs more pigmentation. At the moment a little bit long. Good rising topline. Very good movement.”

Muuten meni kaikin puolin nappiin, mutta näyttelypäivänä Hilma oli täyttänyt tasan 7 kk, eli yksi kuukausi meni yli. Vapaa-ajalla Hilma on edelleen touhukas oma itsensä, ja on näyttelyn jälkeen kunnostaunut syömällä mm. kaukosäätimen… mutta mitäs me pienistä. Hulda-siskon kanssa on riehuttu ja painettu vauhdilla samaan tahtiin, siitä todisteena seuraava hieno kuva. Isot kiitokset Kenalle kaikista tämän postauksen kuvista!

toinen
Tassu nousee samaan tahtiin eli siskokset Hilma ja Hulda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s