Lisää komeita poikia, nyt vuorossa Börje!

Komeiden poikien esittelysarjamme jatkuu, ja nyt vuorossa kasvattimme Börje (Mustikkakuonon Nappi Neropatti). Börje on kunnostautunut viikonlopun aikana kahdessa Match Show:ssa, joista saimme kuvamateriaalia ihailtavaksi. Mätsärit olivat Börjellä menneet hienosti, ja lauantaisessa Börje oli korjannut potin kotiin voittamalla sinisten sarjan kokonaan. Hyvä Börje!! Tia ja Börje ovat syksyn aikana käyneet aiemminkin mätsärissä pärjäten hyvin, käyneet pentukurssia ja nyt myös pentuagilityä. Hurraa ja hienoa Tia ja Börje, ootte ihan huippuja kun jaksatte harrastaa näin aktiivisesti! Ja paljon kiitoksia ilahduttavista kuvista Jenni Niittylälle!

kkk
Hienosti poseerataan…. (esittäjänä: Tuija Muittari)
lll
ja liikkeessä…
llk
… hyvin menee
khkjh
No ehkä pienet pomput kuitenkin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s