Upeat pikkupojat Trasseli ja Roki

Olemme välttyneet pyörremyrsky Hilman tuhoilta, ja täällä kaikki hyvin 🙂 Viikko on pärjäilty ihan mainiosti viiden koiran kanssa ja Hilma on sulautunut laumaan ihan kuin huomaamatta. Jopa Töppönen on ottanut pikkutytön lempeästi vastaan (kunhan jättää Töppösen luut ja ruoat rauhaan). Samaan aikaan toisaalla Trasseli se vaan kotonaan komistuu ihan kuin vaivihkaa. Saatiin uusia kuvia pojasta, ja wautsi kun jäbä on kasvanut ja näyttää komealta! Karvaakin on tullut jo kivasti, ja ikäähän Trasselilla on vasta vajaat 5 kuukautta. Hieno poika! Myös Trasselin Export Pedigree on saapunut Saksasta, ja lähetämme sen Kennelliittoon nyt jatkotoimenpiteitä varten kunhan kerkeämme.

upea ukkeli
Trasseli on upea pikkujäbä (kuva: Marina Ihle)
uuu
Poseeraaja Trasseli (kuva: Marina Ihle)

Ja nyt kun pääsimme vauhtiin upeiden pikkumiesten esittelyssä, jatketaan samalla linjalla. Saammeko esitellä: ensi vuoden Herra Heinäkuu eli Roki (Mustikkakuonon Nakke Nakuttaja) on rotuyhdistyksemme kalenteripoika vuosimallia 2014 😀 Roki sai äänestyksessä tarpeeksi ääniä jotta päätyi kalenterin sivuille poseeraamaan. Ja mikäs sitä on poseeratessa, kun on näin veikeän ja komean näköinen poika. Terveisiä Rokille ja perheelleen sinne Kokkolaan! Toivottavasti Roki jättää remonttipuuhat jatkossa ihmisille… vaikka tuntuu nuo remppa- ja muut askartelutaidot kulkevan suvussa 🙂

roki
Ihana Roki (kuva: Tytti Karanka)
ihana roki
Nappisilmä ❤ (kuva: Tytti Karanka)
roki herra heinäkuu
Herra Heinäkuu vuosimallia 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s