Elämä rauhoittuu ja härdelli helpottaa

Viime viikko oli niin kiirettä, ettei Turon kanssa touhuamiselta paljon muuta meinattu ehtiäkään. Nyt on Turo palautettu omaan kotiinsa Joensuuhun. Ihana oli nähdä, kuinka iloisesti Turon häntä alkoi vipattamaan emäntänsä ja isäntänsä nähdessään ja kuinka lapset hihkuivat innosta Turon saapuessa kotiin 🙂 Nyt on tullut taloomme taas hiljaista, kun pentuenergia on poissa ja narttujen juoksurumbakin alkaa rauhoittua. Vuorossa viimeisen eli Lissun juoksutkin alkavat olla ohitse, ja pian saadaan olla taas puolisen vuotta ilman juoksuja ja Töppösen serenadeja. Niitä ollaankin taas kuultu – mikähän siinä on että ne tangolaulut pitää aina vetää yöllä sikeimmän unen aikaan? Töppösellä on tapana aloittaa tangokuninkaan tehtävänsä yleensä siinä aamuyöstä 5 aikaan, kun kaikki muut haluaisivat nukkua… Mutta nyt taas tilanne tasapainossa, hiljaisuus alkaa laskeutua talomme ylle ja Kirkkonummi kuittaa kaiken olevan hyvin.

Emme ehtineet viime viikolla laittaa kuvia edes vierailustamme Turon kanssa Hilmaa ja Huldaa tapaamassa. Joten korjataanpa asia nyt, ja laitetaan vähän videopätkääkin samalla. Sisarukset jaksoivat riekkua tuntitolkulla ensin ulkona ja sitten sisällä, kolmikolla piisasi vauhtia vaikka muille jakaa. Valitettavasti ulkona oli niin pimeää ettei omat kuvat oikein onnistuneet, ja videokin on mitä on, mutta eiköhän se tärkein eli pentuenergia tästä kuitenkin näy. Kiitos taas Nyholmeille tarjoiluista ja kivasta illasta, oli mukavaa että Turo pääsi tapaamaan siskojaan ja riekkumaan sydämensä kyllyydestä. Ja iso kiitos kuvista Kenalle!

suutarilassa2
Hilma, Hulda ja Turo
hht
Veli ja sen siskot

Niin ja tämäkin vielä on jäänyt kiireessä kirjoittelematta: Mustikkakuonon N-pennut täyttivät viime viikolla 6 kuukautta! Tasan puoli vuotta elämää jo takana näiden ilopillereiden kanssa. Kiitos kaikille teille ihanille perheille kun olette ottaneet mustikkakuonolaisen perheenjäseneksenne, ja ONNEA OIKEIN PALJON Roki, Turo, Börje, Luka, Hulda ja Hilma! Kiva kun olette pitäneet yhteyttä ja kertoneet pentujen kuulumisia ja kaikilla tuntuu sujuvan mukavasti -pienistä riiviögeenin aiheuttamista tuhoista huolimatta 😉

Kaikenlaista muutakin on tässä koitettu ehtiä. Viikko sitten istuimme lauantaina Suomen Kennelliiton järjestämällä Jalostusneuvojien neuvottelupäivällä kuulemassa uusia tuulia sieltäkin saralta. Lisäksi Santtu ja Lissu ovat käyneet ahkerasti pelastuskoiratreeneissä ja viime viikkoina palanneet treeneistä hyväntuulisina ja hienoja onnistumisia aikaan saaneina. Alkusyksyn epävarmuus tuntuu kadonneen, ja treeneissä on saatu hyviä tuloksia. Niin se Lissu vaan osaa, kun isäntä jaksaa ahkerasti tämän kanssa treenata. Hyvä koira ja isäntä, jatkakaa samaan malliin! Isäntä se jaksaa muutenkin pysyä kiireisenä, tällä viikolla Santtu on menossa Eläinten Hyvinvointifoorumiin jossa aiheena on eläinten häiriökäyttäytyminen, ongelmakoirat ja ja koirien geneettinen alttius tähän. Ohjelma vaikuttaa kiinnostavalta, lisätietoja Eläinten hyvinvointikeskuksen sivuilta.

Ja ensi viikonloppunahan 23.-24.11. on LEMMIKKIMESSUT Helsingin messukeskuksessa, jonne menemme sekä lauantaina ja sunnuntaina Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n osastolle. Samassa yhteydessä Royal Canin Areenalla nähdään “Lavalla Loistavat Lammaskoirat” molempina päivinä klo 11.30. Tänne lavalle ovat menossa mustikkakuonolaisista Hilma, Hulda ja Börje! Jee! Tulkaa ihmeessä katsomaan miten pennut lavalla säheltävät ja samalla moikkaamaan meitä! PS. Ainiin, ja samassa järjestettävään pentunäyttelyyn ei nyt sitten menekään mustikkakuonolaisia, kun me onnettomat unohdimme ilmoittautua ajoissa. Mutta otetaan uusi yritys tammikuun pentunäyttelyihin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s