Suosikkipoika Turo tuli kylään

Olemme saaneet taloomme odotetun ja toivotun vieraan, kun Turo saapui perjantaina Joensuusta meille hoitoon viikon ajaksi. Onpa hauskaa kun on saatu vähän pentumeininkiä taas taloon. Turo on iloinen ja toimelias poika, tavarat tuppaavat karkaavan Turon matkaan, ja välillä tuntuu että se off-nappula on kadoksissa. Varsin hauska kaveri 🙂 Turohan oli jo pentuna Santun suosikkipoika, ja tämä suhde tuntuu jatkuvan… Turo seuraa Santtua ihan joka paikkaan. Ei niinkään välitä muista koirista, vaan Santtu on selkeästi se numero yksi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että Santtu siirtyi nukkumaan ns. koirasänkyyn Turon kanssa. Turo on tottunut nukkumaan ihmisten kanssa, ja emmehän me voineet olla niin raakoja että olisimme jättäneet Turon muiden koirien kanssa alakertaan. Joten vieras saa hieman erityiskohtelua 🙂

turo
Moi mä oon Turo!

Turon meillä vierailun syynä on keskiviikkona Eläinsairaala Aistissa tehtävä BAER-kuulotesti. Meillä on epäilyksenä, että Turo on kokonaan tai lähes kuuro, joten tätä menemme nyt selvittelemään testin avustuksella jotta saamme virallista tietoa Turon kuuroustilanteesta. BAER-testi tehdään rauhoituksessa, ja Turon korviin tullaan johtamaan ääniä elektrodien avulla ja näin tutkitaan aivojen sähköista vastetta näille ärsykkeille. Lisätietoa tulevasta testistä löytyy Eläinsairaala Aistin sivuilta: http://www.aisti.info/fin/neurologia/baer_ja_kuulotestaus.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s