Kuraisia tassuja ja Trasselin uusia kuvia

Viime päivät on rämmitty kurassa ja vesisateessa, mutta eipä tuo ole tahtia haitannut. Töppöselläkin on ollut taas sellainen vauhti päällä, että pelkäsimme jo joutuvamme eläinlääkärikeikalle jätkän satutettuaan vasemman etutassunsa. Mutta onneksi tassu parantui itsestään. Välillä tuntuu että Töppönen voisi edes joskus hieman katsoa eteensä kun juoksee, tai esimerkiksi terassilta voisi kävelläkin rappuset alas, eikä hypätä vauhdilla liitäen koko rappujen mitan… no mutta ehkäpä ajan mittaan, kun järkeä tulee päähän ja ikää lisää. Toivossa on hyvä elää 🙂

Alkuviikosta Yle1:ltä tullut Prisma-dokumentti ‘Koirien salattu elämä’ oli todella mielenkiintoinen. Dokumentissa kerrottiin mm. pelastuskoirien työstä, ja dokumentin innoittamana teimme koirillamme pieniä testejä… Ainakin Töppönen on ilmiselvä oikeakäpäläinen, eli hyvää ainesta opaskoiraksi?! Kukapa tietää. Jos dokumentti jostain syystä sattui menemään ohitse, se on nähtävissä Yle Areenalta vielä muutaman päivän ajan: http://areena.yle.fi/tv/2038236

Oma kamera on viihtynyt sadepäivät visusti omassa laukussaan, mutta onneksi Marina laittoi piristykseksi uusia kuvia Trasselista. Ja voi kuinka poitsu osaakin olla söpönen ♥ Melkoinen hurmuripoika sinisine rusetteineen! Trasselin osalta on hoidettu virallisia asioita myös kuntoon, odottelemme pennulle Export Pedigree-papereita saadaksemme pojan Suomen Kennelliiton rekisteriin, vakuutus on nyt  hoidettu ja onpa Trasseli käynyt jo ottamassa ekan rokotuksenkin. Ikäähän pojalla on nyt 3,5 kk.

trasseli_soponen trasseli2 trasseli1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s