Kaikenlaista kivaa

Ja aloitetaan Trasselin kuvakuulumisilla. Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, pikkujäbä on kotiutunut Suomeen hyvin ja ottaa elämän rennon letkeästi ♥

Trasseli
Trasseli koisailee päiväunia keittiön pöydän alla

Saimme myös muutaman otoksen Mörön viime viikkoisesta ihan parhaasta hoitopaikasta. Möröllähän kävi loistavan hieno tuuri, sillä kuin tyhjästä meille putkahti uusi ihana koiranhoitaja Heli ja tämän Möröläinen sai napattua heti omakseen. Ja kylläpä oli koira viihtynyt hyvin! Mörö oli saanut nukkua sängyssä isäntäväen jalkopäässä ja olla kaiken aikaa jakamattoman huomion keskipisteenä 🙂 Kyllä se on näille laumassa eläville koirille niin erikoislaatuista ja tärkeää aina välillä. Suurkiitokset Helille ja Christianille Mörön huippuhyvästä hoidosta ja tassuläpsyjen vastaanottamisesta! Ja jos jatkossakin koiraseuraa ollaan vailla, niin Mörö tulee kyllä iloisesti häntää heilutellen taas käymään 😀

mörö3

Möröllä on usein tapana kuvissa näyttää surkealta maailman murjomalta koiraparalta. Mutta sitä Mörö ei ole, vaan iloinen ja kaikkea muuta kuin surkea! (kuva: Heli Ranki)

Katselimme samalla myös loppuvuoden kalenteria, ja tässähän on kaikenlaista kiinnostavaa menoa ja kivaa tapahtumaa odotettavissa loppuvuoden pimeyden keskellä. Tulee pitämään kiirettä!

  • 26.-27.10. Santtu osallistuu Länsi-Uudenmaan Pelastuskoirayhdistyksen järjestämään koulutusviikonloppuun, jossa kouluttajana toimii Tommy Wiren.
  • 9.11. Osallistumme molemmat Suomen Kennelliiton järjestämälle Jalostusneuvojien neuvottelupäivälle. Odotettavissa taas tiukkaa asiaa mm. PEVISA:sta, uusista terveystutkimuksista ja DNA-testeistä.
  • 23.-24.11. Olemme mukana Lemmikkimessuilla Helsingin messukeskuksessa. Vanhaenglanninlammaskoirat ry:llä on messuilla oma osastonsa, jossa me myös päivystämme Lissun kanssa molempina päivinä. Sunnuntaina 24.11. samassa yhteydessä järjestetään myös pentunäyttely, jonne on tulossa mustikkakuonolaisista ainakin Hilma ja Hulda. Tervetuloa messuille meitä moikkaamaan!
  • 1.12. Menemme Lissun kanssa jalostustarkastukseen, tarkastuksen tulee tekemään rotumme erikoistuomari Satu Tanner.
  • 13.-15.12. järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Koira2013-tapahtuma. Olemme menossa tapahtumaan ainakin joksikin päiväksi, asia varmistuu kunhan ohjelma- ja luentoaikataulut vahvistuvat. Voi olla että ilmoitamme Töppösen myös tapahtuman yhteydessä pidettävään näyttelyyn jonakin päivänä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s