Töttöröö!! Töppönen kävi kuvauksessa!

Töttöröö, me kotiuduimme Töppösen kanssa juuri lonkkakuvauksesta! Kävimme Skutnabbin klinikalla Vihdissä otattamassa lonkka- ja kyynärkuvat, ja hyvältähän ne näyttivät! Kuvat lähtivät terveeksi merkittyinä Suomen Kennelliittoon virallista lausuntoa varten. Sitä odotellessa Töppönen täällä kotona koittaa toipua nukutuksen aiheuttamasta pöhnästä ja keräillä taas voimiaan alkavaan viikkoon. Toistaiseksi silmät seisovat vielä päässä ja poika on ihan töttöröö, mutta eikähän olo tästä pikkuhiljaa tokene 🙂

tkkk
Herätys! Mitäh, missä me ollaan? Ai kotona jo… taisin hieman nukahtaa.

Taidanpa muutenkin laittaa muutaman kuvan viime päivien tapahtumista. Täällä on jotenkin ollut ihan hullunmylly meininki, koirat ovat keksineet omia koiruuksiaan varastelemalla tavaroita ja puuhaamalla kaikenlaista – ja näille karvatassuille on kyllä saanut nauraa aika kiitettävästi 😀 Valitettavasti se kamera ei vaan aina osu silloin mukaan kun sitä tarvittaisiin. Noh, Mörön ja Töppösen eilinen vierailu Marinan perheen luona maaseudulla ei ehkä ollutkaan kaikista kuvauksellisin, kun hulivili-kaksikkomme löysi jonkun järkyttävän hajuisen raadon jossa kävivät pyöriskelemässä… kotimatkalla haju autossa oli huumaava, ja pesukeikka odotti kaksikkoamme. Kiitos Marinalle kun saatiin käydä, ja varsinkin Mörö tykkäsi pupuista ja hanhista kovasti!

ruuvimeisselivaras2
Töppönen lainasi Santun ruuvimeisseliä
kenkäv
…Ja Lissu taas kokeili Anskun korkkareita.. siis entisiä sellaisia. Pokkana istuskeli pihalla kenkä suussa, mokoma Lissu!!
Naapuri lainasi peräkärryä ja meinasi saada salamatkustaja- Lissun mukaan
Naapuri kävi lainaamassa peräkärryä ja meinasi saada salamatkustaja-Lissun mukaansa rautakauppaan.
mustikka
Mustikka katsoo tarkkaan Koiralle koti-ohjelmaa. Korvat vaan heiluvat kun Mustikka seuraa miten ohjelmassa näytetyn pienen pennun käy.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s