Reipas pieni Börje kävi kylässä

Saimme oikein tervetulleita vieraita Lahdesta, kun tällainen reipas Börje emäntänsä Tian kanssa tupsahti meidän pihamaalle.

kkjhkjh
Börje istuu….
börtsi
….ja Börje makaa.

Börje ja Tia ovatkin Lahden suunnalla jo kerenneet puuhata kaikenlaista, on käyty pentukoulussa ja tavattu koiria jos jonkinmoisia. Ja taitaa tämä Börje Bökeliini olla varsinainen sydäntenmurskaaja ♥ kun Lahden suunnalla on hurmattu mummot ja sukulaiset. Ja seuraavaksi tie vie pentuagilityyn, hyvä Tia ja Börje!! Ihanaa oli nähdä tätä palleroista, joka jo 17 kilon painollaan alkaa olla melkoinen jäpikkä. Pakko oli vielä kokeilla jaksaako nostaa syliin, mutta vähän jo sattui kasvattajaa selkään tällaisen pojan nostelu 🙂 Börjellä on jo hampaiden vaihto meneillään, kun pari hammasta on jo tipahtanut matkan varrelle. Purenta näyttää oikein hyvältä, kuten koko muukin poika. On kasvanut ja kehittynyt oikein hienosti, ja näyttää melko sopusuhtaiselta ja komealta kaikin puolin. Ja se harmaantuminenkin on jo alkanut, niin hauskasti kuten yleensäkin lammaskoirilla, eli ekana harmaantuu häntä! Kiitos Tia kun kävitte Börjen kanssa, ja ihanaa kun Börjellä on luonasi hyvä koti ja kaikki hienosti!

töppö ja börje
Iso poika Töppönen ja pieni poika Börje. Taitaa Börjeä vähän jännittää.
boys
Kavereita ollaan, mitäs me iloiset pojat!
maistan...
Jos mä ihan vähän maistan… ai en vai?
no anna sitten nameja
… no anna sitten nameja, jooko. Äiskä-Mustikka tuli mukaan kerjäyshommiin.
siskko
Siskopuoli-Lissun kanssa tutkittiin pihaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s