Hyvää alkanutta syyskuuta!

Syksy on taas täällä! Kuraiset tassunjäljet lattiassa paljastavat syksyn saapuneen… ja tästä se tassupyykki ja lattianpesut taas alkavat, oi näitä aikoja 🙂 Syksyn iloisimmat terveiset tulevat ihanalta pikku-Hilmalta jota kävin tapaamassa viikonloppuna Even luona. Hilma on kyllä varsinainen ilopilleri ja energiapakkaus, vauhtia todellakin tällä tytöllä riittää. Ja iloisuus on tarttuvaa sorttia 😀 Oli mukava nähdä myös miten vanhemmat koirat Hertta ja Wendy ovat ottaneet pikkukaverin vastaan, Herttakin jaksaa leikkiä ja juoksuttaa Hilmaa melko tavalla. Ja jottei kuvaus Hilmasta olisi liian ruusuinen, on pikkutyttö myös saanut hieman jo pahojaan aikaseksi… opettelemalla kutomaan sukkia purkaen lankakeriä ja tutustumalla keittön välineisiin vähän rajummalla otteella…

JEE
Täyttä vauhtia eteenpäin!
jeee
Elämä on ihanaa!
jipiii
Hertan kanssa painitaan
kjkjh
Jee!
oho
Hupsista!

Omillakin koirilla pyyhkii varsin mukavasti, ihan pieniä haavereita lukuunottamatta. Töppösellä jäi se ainoakin ilmoittauduttu näyttely väliin, kun jo parisen viikkoa vaivannut haava anturassa ei ole vieläkään kunnolla parantunut. Haava on jo umpeutunut, mutta hiekalla juostessa tassuun näyttää sattuvan vielä välillä. Mustikka sen sijaan kävi Anidentissa näyttämässä lekurille puhdistusta vaativaa purukalustoaan ja samalla tutkittiin myös pientä nisäkasvainta joka jo tiineysaikana huomattiin. Onneksi lego-osasto ja nisäkasvain voidaan operoida kuntoon samalla kerralla, joten tästä selvitään yhdellä nukutuksella ja saadaan Mustikka taas entistä ehommaksi ja asiat hoidettua pois päiväjärjestyksestä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s