Arkista elämää ja normimeininkiä

Elämä sujuu normaaliin tahtiin täällä Kirkkonummella. Vähän on saatu tuntumaa jo tulevasta syksystä ja sen mukanaan tulevista kurakeleistä, sillä viime päivät ovat olleet kurjan sateisia. Tassunjälkiä on pesty lattioilta ahkerasti. Syksyn tulon huomaa myös siitä, että Santun ja Lissun treenitauko pelastuskoiraharrastuksesta on ohitse, ja tällä viikolla oli ekat treenit. Näin se taas lähtee sujumaan!

Nyt on taas kaikkien koiriemme turkkiasiatkin hoidettu kuntoon. Mustikka pääsi turkistaan jo muutama viikko sitten, ja nyt oli sitten vuorossa Mörö jolta ajettiin koko turkki pois. Ja mitäs sieltä alta löytyikään, ihana nappisilmämme Mörö joka näyttää kyllä karvattomanakin oikein kivalta 🙂 Karvaton totuus kyllä myös paljastaa Möröllä olevan muutaman ylimääräisen kilon, jotka täytynee varmaan syksyn tultua karistella pois.

Mörö
Vielä viikko sitten Mörö katseli pitkäturkkisena naapurin pihan tapahtumia…
Nyt lähti Möröltä karvat
… ja nyt Mörö näyttää tältä
Iloinen Mörö mustikanpoiminnassa
Iloinen Mörö isännän mukana marjametsällä
Mörö
Melko kivat maisemat lepotauolla
Möröläinen
Meillähän oli sääntö etteivät koirat saa tulla paviljongin sohvalle, mutta näköjään säännöt on tehty rikottaviksi…

Katseet on jo tulevassa syksyssä ja sen suunnitelmissa. Edessä on ainakin Töppösen lonkka- ja kyynärpääkuvausten hoitaminen, ja Töppönen on ilmoitettu myös yhteen näyttelyyn kohtapuoliin. Lissu jatkaa pelastuskoiraharrastusta, ja Lissulle on myös anottuna virallinen jalostustarkastus tämän vuoden puolella. Lisäksi yritämme saada Mustikkakuonon M-pentueen terveystutkimukset lopputulokseen, ja tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin saada 100 % pentueesta tutkituksi. Kasvattejamme on myös aikeissa osallistua MH-luonnekuvaukseen vielä tämän vuoden puolella, josta kasvattajat ovat hurjan iloisia, hip hei hurraa! Kaikenlaista muutakin on tässä kehitteillä, asiat etenevät ja kerromme taas lisää kun aika on 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s