Rauhallinen halikoira Lissu ♥ ♥ ♥

Katselin kesän aikana otettuja kuvia, sekä omia että kavereiden otoksia, niin kuvien perusteella Lissu on kyllä toimittanut eniten halikoiran tehtäviä. Lissu onkin luonteeltaan juuri sellainen, ei ole heti ensimmäisenä tekemässä itseään tykö, mutta kun koiraseuraa tarvitaan niin osaa olla sopivasti paikalla 🙂 Katselee usein rauhallisesti takavasemmalta, ja tulee sitten tyynen päättäväisesti syliin ja kainaloon hetken ollessa oikea. Ehkä onkin viisaana tyttönä huomannut että taktiikka toimii parhaiten näin… Lasten kanssa Lissu on myös koiristamme luontevin, ja rauhallisuus tässäkin asiassa lienee se avainsana.

Sari ja Lissu
Lissu ja ystävämme Sari (kuva: Pipsa Parkkinen)
Halataan
Haliterapiaa (kuva: Pipsa Parkkinen)
katsellaan
Lissu ja suvun pienin Ihalainen
kaverukset
Lissun seurassa naurattaa!
Lissu ja Aaron
Lissu ja reipas pikkukaveri Aaron (kuva: Miia Pirinen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s