Treenikerhon aurinkoinen sunnuntaipäivä

Eilen vietimme aurinkoista sunnuntaita “treenikerhomme”  tapaamisen merkeissä Helsingissä. Ensin suuntasimme kävelylle kauniisiin maalaismaisemiin Haltialan pelloille. Lenkkimme oli kylläkin lähinnä hidasta tallustelua, kun nuorimmat osallistujamme Hilma ja Hulda laittoivat välillä painiksi ja tuppasivat jäämään matkasta. Töppönen kävi keräämässä turkkiinsa saavillisen takiaisia, ja muuten tassuttelu eteni verkkaiseen tahtiin kesäpäivästä nauttien…

Hilma ja Hulda
Siskokset Hilma ja Hulda
painikisa heinikossa
Painiksihan se välillä meni…
Koko porukka
Koko porukka kuvassa. Koiria oli mukana omiemme Töppösen ja Lissun lisäksi pentuset Hilma ja Hulda, sekä Nyholmien vanhempi lammaskoira Hertta. Lisäksi “väärää rotua” edustivat Heidin tiibetinterrierit Opri ja ihana Ainu.
Harjaamisharjoittelua
Sitten otettiin trimmauspöytä esiin ja harjattiin hieman… tai lähinnä Eve harjasi takiaisia ja mitälie palleroita pois Töppösen turkista…. ja ihan komia ukkohan se Töppis on. Hyvä Eve, saat harjata Töppösen toistekin!
Huldan vuoro
Huldan vuoro… huh, kuinka rankkaa, en jaksa!
Siksi aikaa Lissu meni nukkumaan jo viime vuonna tutuksi tulleeseen kukkapenkkiin
Sillä välin Lissu meni vilvoittelemaan jo viime vuonna tutuksi tulleeseen kukkapenkkiin…
Harjatun on helppo hymyillä, varsinkin kun on korillinen leluja
Harjatun on helppo hymyillä, varsinkin kun on korillinen leluja vieressä!

Olipa meillä kiva päivä! Treenaaminen on rankkaa, ja varsinkin tällaisina päivinä kun treenaaminen menee lähinnä kahvinjuonniksi…. Mutta tarjoilut olivat taas mitä parhaimmat, ja seura hyvää – ja sehän se tärkeintä onkin 🙂 Kiitos Nyholmin perheelle ja Heidille koirineen seurasta ja Lauralle ja Huldalle tervetuloa joukkoomme! Otetaanhan taas uusiksi ja seuraavaksi taas vuorostaan täällä meidän suunnalla 🙂

One comment

  1. Tottahan toki otetaan uusiksi mahdollisimman pian :). Oli jälleen kerran aivan mahdottoman mukavat treffit 🙂

    T: Heidi ja vääränrotuiset 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s