Stadilaistytöt Hilma ja Hulda

Tämän viikon aikana talo on hiljentynyt kun Börjenkin lähdettyä kaikki pennut ovat uusissa kodeissaan. Me olemme täällä totutelleet taas eloon aikuisten koirien (no Töppönen voidaan laskea puoli-aikuiseksi) rauhallisemmassa tahdissa. Ja täytyy sanoa, että kovin on ollut hiljaista 🙂 Mutta viestit ja puhelut ovat onneksi tuoneet piristäviä kotiutumiskuulumisia pennuilta, ja kaikki tuntuvat kotiutuneet varsin mainiosti.

Ja onhan meillä tästä pentueesta vielä omistuksessamme pieni osa, kun ihana Hilma lähti sijoituskoiraksi Nyholmin perheeseen ja jäi iloksemme tänne pääkaupunkiseudulle. Hilmalla on kodissaan toinen lammaskoira Hertta kaverina, ja koirapomon paikkaa perheessä pitelee vanharouva jackrusseli Wendy. Hilma on jo ehtinyt käydä perheensä kanssa vähän kesäretkeilemässä keski-Suomessa, mökkeilemässä ja soutelemassakin istunut veneessä tärkeänä nöpöttäen. Kovin on ehtiväinen tyttö tuo Hilma! Kiitos Evelle ja Kenalle perheineen kun tarjositte Hilmalle mitä parhaimman kodin ♥

Hilma
Hilma (Mustikkakuonon Nelli Nonparelli) 8 viikkoa
Hilma ja Hertta
Pikku-Hilma katselee Herttaa ihaillen

Toinen pentueen nartuista jäi myös Helsinkiin, joten kovin stadilaisia ovat nämä siskokset. Eikä pieni Hulda ole jäänyt tapahtumien railakkuudessa ainakaan siskoansa huonommaksi, sillä tämä tyttö se on kerinnyt jo piipahtaa myös eläinlääkärissä. Huldan kotiutuminen kissaperheeseen ei sujunut ihan ilman kommelluksia, vaan kissan kynsi osui vilkkuluomeen ja haavaa jouduttiin hoidattamaan Apexissa. Mutta onneksi hätä ei ollut sen suurempi, ei osunut silmään eikä jäänyt pysyviä vammoja. Näitä sitä sattuu eläinten kesken, ja pienellä töttörön pitämisellä päässä tästä selvitään. Kaulurit ovat inhottavia jopa aikuiselle koiralle, mutta reippaasti Hulda tottui siihenkin. Ja kissatkin ovat alkaneet rentoutua ja taitavat pikkuhiljaa tottua koirakaverin asumiseen perheessä. Muuten Huldalla tuntuu menevän loistavasti, yksinoloakin on jo opeteltu ja elämä on mallillaan ♥ Kiitos Lauralle ja Samille hyvästä kodista ja Huldan kuulumisista!

Hulda reppana töttörö päässä
Hulda-reppana töttörö päässä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s