Taitava pikku Börje!!

Viimeinen pentu Börje on enää täällä, kun sisarukset ovat jo lähteneet omiin koteihinsa. Börjen jäädessä ilman painiseuraa, päätti Santtu vähän kokeilla pieniä treenejä Börjen kanssa. Ja wautsi, kyllä vajaa 8 viikkoinen pentu oppii nopeasti! Istuminen ja maahan meno alkoi sujumaan muutaman toiston jälkeen ja kontakti on uskomattoman hieno 🙂 Hyvä Börje! Onneksi tällä pojalla on jo koti odottamassa ja uudella emännällä kaikki Börjeä varten valmiina. Muuten olisi varmaan käynyt niin, että Börje ei enää olisikaan ollut myytävänä… vaan jäänyt Santun treenikoiraksi, sillä jätkä on ihan uskomattoman skarppi tyyppi 🙂

One comment

  1. Jee, Santtu, kiitos mahtavasta pohjatyöstä :-)!!! Nyt yritetään jatkaa tästä yhdessä Tian kanssa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s