Isänsä poikia!

Pennut lähtevät viikonlopun aikana uusiin koteihin. Me kasvattajat olemme vähän haikeissa tunnelmissa, kun talo tulee hiljenemään. Vaikka toisaalta lähetämme nämä pennut iloisina uusiin koteihinsa. Niin paljon pennut jo tarvitsevat ihmisen seuraa ja toimintaa, ettemme millään ehdi jakaa aikaamme kuudelle vaikka parhaamme yritämme. Eli jatkossa totuttelemme taas eloon ilman jaloissa seuraavaa ja punteista nykivää pentulaumaa. Ja aamulla kukaan ei huuda ruokaa, saattaapa olla että hiljaisuus tulee tuntumaan oudolta ensi alkuun 🙂

santtu ja p
Santtu ja perässä kipittävä pentulauma

Isukki Pomo on periyttänyt ainakin osalle pojistaan hienoa tyyliä jättää kieli roikkumaan hampaiden väliin. Pomolle kyllä talvella hymyilimme monet kerrat, kun jätkä istuskeli sohvalla pokkana kieltään roikotellen 😀 No näköjään pojasta polvi paranee, vai miten sitä sanotaankaan!

Pomo ja Sepe
Isä Pomo ja poikansa Sepe (tuleva Turo). Yhdennäköisyys on havaittavissa, vai mitä?

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s