Pennunkatsojia ja Töppösen tärkeä tehtävä

Meillä on käynyt viime päivinä paljon pennunkatsojia tutustumassa näihin tulokkaisiin. Tosi reippaasti pennut menevät heti vieraiden ihmisten luokse tutustumaan ja katsomaan että hei kukas nyt tulikaan. Ulkona pitäisi myös päästä tutkimaan ihan joka kolo ja pusikko, ja tämän lauman paimentaminen alkaa jo käydä työstä. Mutta onneksi meillä on kunnon paimenkoira, leikkisetä Töppönen joka on ottanut kunniatehtäväkseen pentulauman kaitsemisen ja kasassa pitämisen. Töppönen osaa tosi varovasti ja lempeällä tassulla opastaa joukkoa, ja leikkisedän rooli on aivan kuin tehty Töppöselle 😀

Töppönen leikkisetänä
Leikkisetä Töppönen pitää huolen ettei kukaan katoa joukosta

Kaikki pennut ovat siis varattuja ja uudet kodit kuumeisesti odottavat perheenjäseniään. Kiitos kaikille meiltä pentua kyselleille, saimmekin pentukyselyitä ihan hurjan määrän! Olemme siitä kovin kiitollisia, että kasvatustyötämme arvostetaan. Monille olemmekin jo vinkanneet seuraavista lammaskoirapentusista Blockhead’s kennelissä (meidän pentueemme Pomo-isukin kotikennel). Ja viime viikolla onkin jo saatu pentuporukka maailmaan, kokonaiset 9 pentua on syntynyt! Oikein paljon onnea sinne Mikkeliin ja tsemppiä pentujen hoitoon!

sateista
Satoi vettä, mutta eihän pienet pennut sokerista ole
väsyttää
Ulkoilun jälkeisissä tunnelmissa… mamma-Mustikan kanssa päikkäreillä

Pentujen hoidon lomassa oli vihdoinkin aikaa lukaista postin mukanaan tuoma Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n vuosikirja riippumatossa loikoillen. Santtu on kirjoittanut kirjaan esittelyn itsestään hallituksen jäsenenä, mutta ylläri oli suuri, kun hienoista värikuvista löytyivätkin koiramme Lissu ja Mörö, sekä kasvattimme Humppa Hunskeli. Kuvat olivat otettu viime kesän erikoisnäyttelyssä – siis siinä ainoassa näyttelyssä jossa olimme mukana. Myös Metku-mummelin kuolinilmoitus löytyi kirjasta, hyvää matkaa Metkulle vielä kerran 😦 Kirja olikin melkoinen opus monine kuvineen, kyllä meidän pieni mutta sitäkin pippurisempi rotuyhdistyksemme saa paljon aikaan, kun on osaavia tekijöitä! Kiitos siis rotuyhdistyksemme aktiiveille uurastuksesta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s