Hyvää Juhannusta kaikille!

Kesä on edennyt jo juhannukseen ja päivä on pisimmillään. No eipä täällä paljon ehdittäisikään nukkua, kun keskellä yötä pitää herätä vähän leikkimään ja nälkä saa pennut hereille jo hyvissä ajoin. Ja kyllä ruokaa kuluukin, kuppeja tyhjennetään ahkerasti neljä kertaa päivässä. Uusi hieno aitaus on myös saatu pihalle, ja ipanat pysymään näin tallessa eivätkä pääse karkailemaan omille teilleen. Täällä siis kaikki hyvin. Aika vaan tuntuu menevän ihan liiankin nopeasti, kun parin viikon päästä pennut lähtevät jo omiin koteihinsa. Mutta onhan se kasvattajan kannalta helpottavaa, kun kaikille pennuille on oma rakastava koti tiedossa, ja näitä perheenjäseniä jo kovasti odotellaan ♥

Pentukasseja täällä siis kasaillaan, ja ipanoilla on jo omat kaulapannat + taluttimet sekä harjat ja ruokakupit uusiin koteihin mukaan otettavaksi. Ja viime viikolla kävimme myös eläinlääkäriasema Vetericassa tunnistusmerkittävänä, joka vasta olikin jännä kokemus kun penskat pääsivät ekaa kertaa auton kyytiin. Nyt on siis rekisteröinnit Kennelliittoon tehtynä, ja voimme julkistaa pentujen viralliset nimet 🙂 Joten saammeko esitellä Mustikkakuonon N-pentueen nartut: Nelli Nonparelli ja Nuppu Neppari. Urokset saivat nimikseen: Nakke Nakuttaja, Nikke Nokkaeläin, Nappi Neropatti ja Nipa Nallekarhu.

Ruokaa!
Ruokaa! Koko ajan nälkä!
 Matkalla vetericaan
Sitten mentiinkin autolla Vetericaan
Mustikka
Mustikka alkaa suosiolla luovuttamaan pentujen hoitovastuuta ihmisille, ja rentoutuu mielellään vaikka isännän kanssa riippumatossa 🙂

Kesäkuu on myös tuonut mukanaan synttärijuhlia, olemme juhlineet sekä Lissun 2-vuotissynttäreitä (9.6.) että Mörön 4-vuotissynttäreitä (15.6.). Oikein paljon onnea myös kaikille Lissun sisaruksille, Mustikkakuonon M-pennuille eli Milalle, Humpalle, Jytelle, Rafulle, Milolle ja Totorolle! Kasvattajat kiittävät lämpimästi penskojen hyvästä hoidosta ja yhteydenpidosta, ja siitä että nyt on saatu terveystutkimukset yhtä lukuunottamatta kasaan, ja viimeinenkin on luvannut hoitaa asian kuntoon. Mila (Mustikkakuonon Marjamuffinssi) kävi lonkka- ja kyynärkuvissa, sekä silmätarkastuksessa kesäkuun alkupuolella, ja tulokset lähtivät terveenä Kennelliittoon virallista lausuntoa varten. Kiitos Janika! Meidän Lissu Lisbettiläinen on vetäytynyt nyt kesälomalle pelastuskoiratreeneistä, mutta jatkaa Santun kanssa treenejä taas syksyllä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s