Kuvausta ja kiinteää ruokaa

Pentukuulumisia! Täällä opetellaan syömään kiinteää ruokaa lautaselta. Ja sepä onkin jännää puuhaa se! Lautaselle mennään tassut edellä ja toiminta on melkoista sotkemista, mutta kyllä se ruokailu siitä alkaa sujumaan. Pennut ovat vielä toistaiseksi pysyneet laatikossa, mutta varmaan lähipäivinä puramme laatikon ja ipanat pääsevät tutkimusmatkalle koko pentuhuoneeseen. Kovin niitä jo kiinnostaa elämä laatikon reunojen takana. Ja alkavat olla mukavan seurallisia, tulevat heti katsomaan kuka puhuu ja mitä tapahtuu. Ja myös ääntä lähtee 😀 Osaavat jo haukahdella melko äänekkäästi ja leikkiessään myös murisevat ja ovat siis todistetusti Ihan Oikeita Koiria ♥

Yritimme myös ottaa porukasta niitä oikein “virallisia” hienoja pentukuvia. Mutta tämän porukan kuvaaminen on kyllä melko haasteellista, kun aina yksi nukkuu ja toinen ei halua olla paikallaan. Mutta tässä kuitenkin hyvän yrityksen lopputulos ihailtavaksi. Pennut ovat myös saaneet “työnimet” joilla niitä kutsumme. Osalta uusilta omistajilta olemme kuulleet jo nimisuunnitelmista, ja oikein hyviä nimiä näille ipanoille on tulossa 🙂 Myös viralliset nimet ovat melkein valmiina ja lähtevät pian Kennelliittoon rekisteröintiä varten. Niistä lisää myöhemmin!

Narttupentu Liekki
Pienin narttu Liekki
Narttu pulla
Toinen narttu Pulla
Pekka ja Sepe
Pojat 1 ja 2: Pekka ja uninen Sepe
Huhhhuu
Pojat 3 ja 4: Viiru ja Keke
väsymys
Viiruakin väsyttää!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s