Posti toi jo odotetun kortin Kennelliitosta

Vihdoin se saapui! Postilaatikkoon oli tupsahtanut odotettu kirjekuori Kennelliitosta, eli Santun MH koulutusohjaaja/toimitsija kortti. Nyt on virallinen oikeus toimia toimitsijana MH-luonnekuvauksissa, ja päästä näin oppimaan lisää koirien luonteiden kartoituksesta. Jee, tästä se lähtee!

Santtu ja Lissu ovat myös ilmoittautuneet (taas) BH-kokeeseen valmentavalle kurssille, mutta jälleen kurssi uhkaa peruuntua osallistujien vähäisyyden vuoksi. Nyt pääkaupunkiseudulla asuvat, rohkeasti mukaan vaan, kurssi pidetään Espoossa! Jos ei kurssi taaskaan toteudu, lienee viisainta harjoitella hieman itsekseen ja mennä vaan kylmiltään koittamaan onnea kokeeseen. Onhan Lissulla pelastuskoiratreenien puolelta hyvä pohja olemassa, joten eiköhän tuosta käyttäytymiskokeestakin selviydytä. Toivotaan näin!

Vihdoin se saapui!
Odotettu posti Kennelliitosta löysi tiensä perille

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s