Koiran ortopedisten sairauksien hoito (Studia Veterinaria-luennon muistiinpanot)

Kävin viime keskiviikkona 17.4.2013 ensimmäisellä Studia Veterinaria-luennolla, joka on Yliopistollisen eläinsairaalan järjestämä uusi luentosarja. Tarkoitus on ilmeisesti järjestää kaksi luentoa vuodessa. Aiheina ovat yleiset sairaudet ja niiden hoito uusimman tutkimustiedon valossa. Erityisen hyvältä vaikutti se, että puhujat tekevät tai ovat tehneet tutkimusta käsittelemästään aiheesta.

Luentojen aiheina olivat eturistisidevammojen, lonkkavian ja nivelrikon hoito koiralla. Joissain kohdissa asiaa tuli vauhdilla, joten jos virheitä löytyy, niin laittakaa kommenttia ja saadaan asiat kohdilleen. Käy lukemassa kaikki muistiinpanot täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s