Terveisiä ultrasta! Mustikka on tukevasti tiineenä ♥

Iloisia uutisia! Lammaskoiranpentuja näköpiirissä!!! Tulimme juuri eläinlääkäriltä ultrasta jossa totesimme Mustikan olevan oikein tukevasti tiineenä. Pentuja näkyi masussa useampia, eläinlääkäri löysi ainakin 5 pentua sieltä köllöttelemästä. Mutta ultrauksen tulostahan ei voida pentumäärän suhteen pitää täysin luotettavana, sillä lisää kavereita voi myös piileskellä kohdussa nurkan takana 😉 Nyt tuntuu helpottuneelta, kun tietää että astutus on onnistunut. Lähetämme ison halauksen Pomolle Mäntyharjulle ja Mustikka saa nyt rauhassa keskittyä vatsansa kasvatteluun. Toivotaan että kaikki sujuu hyvin loppuun saakka!

Mustikka ja Santtu keskustelevat ultrauksen tuloksesta kotiin saavuttuamme
Mustikka ja Santtu keskustelevat tiineysultran tuloksesta kotiin saavuttuamme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s