Töppönen 1-vuotta!

Onnea oma rakas pikku-ukkelimme Töppönen 1-vuotta!!!

Niin se aika on vaan vierähtänyt, ja Töppöselle tuli tänään kokonainen 1 vuosi täyteen. Meillä on kyllä ollut Töppösen kanssa niin hauskaa, elämä tämän pikkupojan kanssa on ollut täynnänsä kaikenlaista puuhaa ja askartelua. Nauraa on ainakin saanut, ja noh, välillä vähän kiroillakin (no ne pureskellut pöydänkulmat, kaapinovet ja ovenkarmit ja jotain sellaista) mutta mitäpä me pienistä. Päivääkään en vaihtaisi pois, vai miten sitä sanotaan!

Synttäreitä on vietetty naudan rustoluita pureskellen, nam nam. Pihalla otettiin muutamat synttärikuvat Töppösestä, ja ukkeli on kyllä kuin syntynyt poseeraamaan 😀 Ei tarvinnut edes pyytää pysymään paikoillaan, kun poika asettui ensin toinen kylki kameraan, ja sitten toinen – ja sen jälkeen istua napotti ensin kauniisti kameraan katsellen, ja sitten hakeutui enemmän aurinkoon kivemmalle paikelle poseeraamaan 😀 Synttärilahjaksi talon muilta koirilta (näköhavainto puuttuu että keneltä) Töppis sai pientä osumaa silmän alle. Isossa laumassa näitä aina tapahtuu, kun vauhti on kova. Onneksi ei käynyt pahempaa eikä osunut silmään!

töppö2 töppö3 töppö4töppö1

Auts!
Auts! Aina sattuu ja tapahtuu, kun Töppösestä on kyse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s