Alkaneen huhtikuun kuulumisia

Pääsiäisen vapaapäivät hurahtivat vauhdilla kun oli kaikenlaista menoa ja toimintaa. Kiirastorstaina käytiin viemässä Pomo takaisin omaan kotiinsa Mäntyharjulle. Jälleennäkemisen riemua oli ilmassa, niin iloisena poika hyppäsi emäntänsä Minnan syliin, ja talon muut koiratkin ottivat Pomon taas takaisin laumaansa ilman ongelmia. Jättikiitos Turkin perheelle että saimme lainata Pomoa tänne meille, ja tutustua urokseen näin hyvin! Ei voi muuta sanoa, kuin että siinä on teillä hieno uros, jolla on rautaiset hermot ja huippuluonne. Nyt vaan jäädään odottelemaan, josko vierailun “satoa” saataisiin aikanaan…. Merkkejä Mustikan tiineydestä olemme toiveikkaina olleet huomaavinamme, sillä aamupala on jäänyt monena aamuna kuppiin ja muutenkin Mustikka on ollut kovin hellyydenkipeä ja väsyneen oloinen. Ehkäpä tämä olisi merkki tiineydestä, näin toivotaan ♥

Pääsiäispyhänä käytiin myös Porvoon suunnalla moikkaamassa kasvattiamme Humppaa ja velipuoltaan Viskiä. Pojat voivat hyvin, ja viettävät mukavaa elämää “tallikoirina” perheen hevosharrastuksen merkeissä. Humppa on kyllä kuin ilmetty Lissu, niin samannäköisiä ja oloisia sisko ja veli ovat. Välillä oikein piti tarkempaan katsoa että erotti tämän kaksikon toisistaan. Kiitos Pihlalle ja perheelle Humpan hyvästä hoidosta ja tottakai “melkein-kuin-oma-kasvatti” Viskin myös! Ne Humpan nyt jo pari kuukautta kadoksissa olleet lonkkakuvatkin ovat vihdoin päätyneet Kennelliittoon, joten ehkäpä saadaan virallinen tuloskin tässä kohtapuoliin.

Ja sitten vielä hieman kuvasatoa Pomosta. Kun pitihän Pomon viimeisenä päivänä meillä napsia muutamat kuvat:

Herätys! Pitää lähteä kotiin.

Herätys sieltä sohvalta nukkumasta, kotiinlähdön aika!
Pomolla on samanlainen hassu tapa istua kuin Mustikalla
Pomolla on samanlainen hassu tapa istua takatassu sojossa kuin Mustikalla
Pariskunta pihalla
Ihana pariskunta pihalla
Kotiinpäin kotiinpäin
Sitten vaan kyytiin ja kotimatkalle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s