Mustikka on astutettu!

Odottavan aika on ollut pitkä, mutta lopultakin astutus on saatu lopputulokseen. Mustikan tärppipäivät antoivat odottaa juoksujen 14. ja 15. vuorokaudelle, ennen kuin Pomo tiesi oikean ajan tulleen. Viisas poika Pomo tarkisti tilanteen joka päivä, ja astui vasta sitten kun päivä oli tasan tarkkaan se oikea. Ja näinhän sen pitääkin mennä, vietit saavat uroksen toimimaan juuri oikein kuten kuuluukin. Pomo on itsevarma uros jolla tuntuu olevan homma hallinnassa ja tietää varmasti mitä tekee ja milloin. Tärppipäivien koittamisen Pomo ilmoitti meille lauleskelemalla Mustikalle serenadeja oven läpi, ja asia tuli kyllä erittäin hyvin selväksi että nyt on astutuksen aika. Hyvä Pomo!

Mustikka ja Pomo
Mustikka ja Pomo

Pomo on saanut meidät niin täysin hurmattua, että harmittelemme täällä jo nyt, kun pitää viikonloppuna palauttaa poika omaan kotiinsa. Sillä kyllähän tuo täälläkin menisi niin hyvin 😉 Elämä viiden koiran kanssa sujuu ihan kivasti, varsinkin kun se viides on näin rauhallinen ja viisas. Pomo on leppoisa tassuttelija, ei hätkähdä mistään eikä kenestäkään. Nallekarhu joka katselee pää kallellaan ja ymmärtää ihan varmasti jokaisen sille puhutun sanan. Mutta pihalla Pomosta kuoriutuu oikea uros, vahtii pihaa äijämäisellä asenteella ja ilmoittaa naapureille kumealla haukullaan olevansa pihan isäntänä. Mahtava persoona ja kaiken lisäksi vielä niin komeakin ♥

pomo sohvalla1
Pomo on saanut erityisluvan tulla myös sohvalle

Nyt sitten jäädään toiveikkaana odottelemaan että Mustikan ja Pomon yhteiset pennut saataisiin maailmaan. Ultraan pääsemme Mustikan kanssa reilun neljän viikon päästä, joten taas on tiedossa pitkää ja piinaavaa odottelua ennenkuin mikään varmistuu. Pitäkää peukkuja että pentuja saataisiin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s