Mustikan juoksu on alkanut ja Pomo saapui taloon!

Nyt sitten laitettiinkin töpinäksi ja vauhtia suunnitelmiin! Eipä tästä ole kauaa kun kirjoittelin että Mustikan juoksuja odotellaan… mutta Mustikka päättikin, että kevät on jo ihan tarpeeksi pitkällä ja eipähän tartte enää odotella. Juoksut siis alkoivat jo nyt! Näin se elämä menee, luonto tietää milloin on sopiva aika eikä siinä kalentereita katsella. Eli nyt sitten mennään tällä aikataululla… Onneksi Pomon omistajat ovat niin ihania että tarjosivat Pomoa meille kyläilemään (pitää kuulemma palauttaa juhannukseksi 😉 ) joten näin saatiin homma järjestäymään ja asia etenee.

Ja näin sitten saapui uros taloon. Ja kyllä Pomo onkin uros isolla U:lla, oikea miesten mies. Ihailtavan itsevarma ja tyynen rauhallinen nallekarhu, joka kyllä on hurmannut meidät niin täysin. Häntä pystyssä kierteli merkkaamassa koko pihan omakseen ja osoitti nartuille olevansa nyt kingi talossa. Töppönen katsoi myös viisaammaksi katsella tätä isompaa ja arvokkaampaa urosta hieman kauempaa. Vähän yritti käydä mielistelemässä, ja ehkäpä Pomo vielä opettaa Töppöselle miesten juttuja, kuten vaikkapa että kuinka sitä koipea aletaan nostamaan 😀

Nyt vaan rauhassa odotellaan Mustikan tärppipäiviä ja sopivaa astutusajankohtaa ♥

Pomo matkusteli autossa tyyvyäisenä
Pomo lähti reippaana poikana mukaamme ja heti kotipihasta päästyä kävi autossa pötköttelemään tyytyväisenä. Muutaman kerran matkan aikana nousi kurkkaamaan että missäs sitä mennään.
ja illalla oltiin kuin kotonaan
… ja illalla oltiin telkkarin ääressä kotoisasti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s