Lisää lunta ja talvi vaan jatkuu…

Maaliskuu alkoi ja tämän pitäisi olla ensimmäinen kevätkuukausi 🙂 Eipä siltä näytä kun ulos katsoo, lunta tupruttaa taivaan täydeltä ja pakkastakin on ihan omiksi tarpeiksi. Koirat kulkevat taas sisään kylppärin kautta, sillä lumi tarttuu turkkeihin ja kastelee oikein kunnolla. Kyllä se kevät saisi jo alkaa tulla 😀 Kun pakkaset laskevat, meillä olisi aikomuksena saksia turkkeja taas lyhyemmäksi. Ainakin Mörö pääsee karvoistaan, ja varmaan sakset suihkivat myös Mustikan karvoja pois. Lissulla ei paljon karvaa olekaan, siitä on nuoriherra Töppönen pitänyt huolen, leikeissä ja painissa karvat lähtevät Töppösen harvennushampailla ihan tehokkaasti. Töppönen itse on siis ainoa koiramme, joka saa kasvattaa turkkiaan. Ja turkkia onkin alkanut tulla ihan kiitettävästi, korvantaukset takkuuntuvat kaiken aikaa ja harjalla on töitä riittänyt.

Olimme odotelleet Humppa Hunskelin (Mustikkakuonon Mantelilastu) lonkka- ja kyynärkuvaustuloksia jo muutamia viikkoja ja ihmettelimme missä lausunto oikein viipyy. Yhteydenotto Kennelliittoon kertoi totuuden, kuvat ovat kadonneet matkalla eikä niitä ole koskaan kirjattu vastaanotetuksi! Kuvannut eläinlääkäri sanoi lähettäneensä kuvat tulostuspalveluun kuten kuuluikin, mutta jonnekin ne vain ovat jääneet matkalle. No, hätä ei kuitenkaan ole sen suurempi, ell hoitaa asiaa ja lähettää kuvat uudestaan Kennelliittoon. Toivottavasti nyt päätyvät perille saakka ja saamme lausunnon vihdoinkin!

Kennelliiton lausuntoa odotellessa saimme ihania kuvia ja kuulumisia Humpalta ja velipuoleltaan Viskiltä. Perheen lomamatkan ajan pojat olivat hoidossa Häkitön Koirahoitola Max & Milou:ssa ja olivat viihtyneet hoidossa oikein hienosti. Hoitolassa koirat saavat olla vapaana sekä pyöriä mukana kaikessa toiminnassa, ja paikkaa voi kuuleman mukaan oikein lämpimästi suositella!

Viski ja Humppa
Viski ja Humppa ulkoilemassa (kuva: Häkitön Koirahoitola Max & Milou)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s