Mustikka kävi silmätarkastuksessa

Käytiin Mustikan kanssa silmätarkastuksessa ell Sari Jalomäen luona Malmin Apexissa. Ja odotetusti Mustikan silmät olivat terveet, ja mitään muutoksia ei näkynyt. Hyvä homma, nyt meillä on kaikki kunnossa, että voimme jäädä hyvin mielin odottelemaan juoksuja ja tulevaa astutusta 🙂

Omassa pihassa sunnuntaina 24.2.
Mustikka talven ekana aurinkoisena päivänä omassa pihassa sunnuntaina 24.2.

Viikot menevätkin kovalla vauhdilla, ja kesää kohti mennään. Aurinkokin on jo pariin kertaan pilkahdellut, jippii 😛 Kevään viikonlopuiksi meillä onkin nyt monenmoista menoa tiedossa. Santtu on menossa maaliskuussa MH-luonnekuvausten C-toimihenkilökurssille pätevöitymään toimitsijaksi kuvauksiin. Tämä toivottavasti auttaa myös rotujärjestöämme ja voimme tulevaisuudessa saada järjestetyksi rodun omia MH-kuvauksia kun on toimitsijakortti omasta takaa. Kurssin suoritettuaan Santtu siis saa oikeuden “vetää haalaria, räminälaitetta ja saalista, saa ampua ja tarkistaa koirien tunnistusmerkinnät”. Aaveeksi ei kuitenkaan vielä C-kortilla saa pukeutua, siihen tarvitaan sitten jo B-kortti 😀

3 comments

  1. Santtupa on ahkerana :). Eilen tibbe ryn kokouksessa puhuttiin MH-kuvauksista ja niiden järjestämisestä. Tibbe ry:hän on yhdet jo järjestänyt ja suunnitelmissa on ollut toisenkin tilaisuuden järjestäminen, mutta kustannukset ja toimihenkilöiden jne tarve ovat niin suuret että ainakaan toistaiseksi siihen ei ole mahdollisuutta. Luennoimassa ollut MH-tuomari Riitta Liimatainen ehdottikin yhteistyön tekemistä jonkin muun rotuyhdistyksen tms kanssa. Ehkäpä lampurit ja tibbet vois lyödä voimansa yhteen tässä asiassa joskus? Pitäsikö meidän kummankin tarpeen vaatiessa ehdotella tällaista rotuyhdistyksiemme hallituksille?

  2. Joo, kuulostaa järkevältä. Minna L. on myös lähdössä kurssille ja ajatuksena on tosiaan se, että kuvausten järjestäminen helpottuisi. Ollaan yhteyksissä, kunhan kurssi on käyty.’

    Asiasta toiseen, juteltiin just eilen Anskun kanssa, että treenikerhon pitäisi hieman aktivoitua. Keksitäänkös jotain kivaa?

    s

  3. Jes palaillaan tuohon MH-asiaan sitten :).
    Mitäs me keksittäis treenikerholle? Rallya tai koiratanssia ;)? Tai jotain jäljestykseen tai hakuun liittyvää?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s