Sivuston uudistusta ja saunomista

Olemme yrittäneet tehdä pientä viilausta tähän sivustoon. Ei mitään suuria muutoksia, mutta vähän uudistusta ja kehitystä. Suuri urakka on vielä kesken, nimittäin kuvagallerian herättäminen takaisin henkiin. Nämä ovat asioita jotka meinaavat aina jäädä rempalleen, mutta kyllä tämä tästä!

Lissu saunooMuuten menee rauhalliseen tahtiin, ei kuulu mitään ihmeellistä. Santtu ja Lissu ovat treenailleet muutamia hakuja ja ilmeisen onnistuneesti. Ja rankan treenin jälkeen Lissu rentoutuu toki saunassa 🙂 Lissu on kyllä varsinainen saunakoira- ei mitään väliä onko sauna kylmä vai kuuma, mutta ylälauteelle pitää kiivetä heti kun ovi vähänkin raottuu.

Lisäksi saimme lisää kuvia edellisen viikonlopun Czarlinda’s pentutapaamisesta. Ovat niin hienoja, että laittelen tähän vielä muutaman. Kiitos taitavalle kuvaajalle Markku Åkerfeltille!

Puppy gathering Puppy gathering Puppy gathering Puppy gathering Puppy gathering