Viikonlopun tapahtumia

Kiitos taas Töppösen kasvattajille sinne naapurikaupunkiin kivasta pentutapaamisesta! Kylläpä koirat jaksoivat taas riekkua pihalla monta tuntia. Lunta satoi mutta eipä se meitä haitannut, sillä sienikeitto lämmitti mukavasti ja munkit maistuivat jälkiruoaksi. Töppösen lisäksi myös Mörö ja Lissu pääsivät mukaan, ja hyvin pysyivät meidän nartutkin pentulauman perässä eikä isommiltakaan vauhti hyytynyt. Paitsi sitten vasta kotona 🙂

Kuvat kertokoot loput päivän tapahtumista:

monta koiraa

kuinka monta koiraa

mörökin pääsi mukaan töppönen ja mörö bileet koiria ja ihmisiä

Sunnuntaina piipahdimme anoppilassa onnittelemassa 14-vuoden kunniakkaan iän saavuttanutta Delfiä! Vielä se tassu nousee ja vanhus jaksaa iloisesti tervehtia vieraita. Näin korkea ikä on saavutus varsinkin jättirotuna tunnetulle nöffille. Paljon onnea Delfi, toivotamme vielä paljon terveitä päiviä ja hyviä myyränmetsästysreissuja!

Delfi 14 vee
Delfi (vom Kauttelsheim Delfine) 14 vuotta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s