Esittelyssä ihana Pomo

Viikonloppuna lähdimme vierailulle tapaamaan komeaa poikaa Pomoa, jota olemme suunnitelleet Mustikkakuonon seuraavan pentueen isäksi. Olimme tutustuneet Pomoon jo  aiemmin, jolloin uros teki meihin vaikutuksen coolilla olemuksellaan ja rauhallisella emäntänsä perässä tassuttelullaan. Pomo jäi mieliimme, ja kun uusia pentusuunnittelmia kaavailtiin, ajatus karkasi usein tämän uroksen suuntaan. Asiasta oli siis otettava selvää, mikä tämä Pomo oikein on miehiään! Nyt menimme tutustumaan urokseen uudelleen, keskustelemaan Pomon terveys-ja luonneasioista omistajiensa kanssa vielä tarkemmin. Ja kyllä nyt tuntuu siltä että olemme tehneet oikein hyvän valinnan. Pomo on luonteeltaan rauhallinen ja tasapainoinen, ei hösää turhia vaan suhtautuu rennolla otteella kaikkeen ympärillään. Hurmaava uros ♥

Saammeko siis esitellä, seuraavan Mustikkakuonon pentueen tuleva isä Pomo (Blockhead’s Your Highness). Pomo on reilu 6-vuotias uros, joka on elellyt elämäänsä täysin terveenä. Lonkat on kuvattu terveiksi tuloksella B/B ja kyynärät 0/0. Pomolla on ruskeat silmät ja oikea purenta, rakenteeltaan Pomo on raamikas ja komea poika. Nuorempana Pomo on käynyt myös muutamissa näyttelyissä pärjäten hienosti ja on näin Suomen Muotovalio. Pomo tuntuu kaikinpuolin nappivalinnalta 🙂 Nyt sitten vaan jäämme odottelemaan Mustikan juoksua ja toivotaan että kaikki menee suunnitelmien mukaan ja saadaan lammaskoiranpentuja maailmaan!

Pomo poika
Pomo (Blockhead’s Your Highness) talvisena sunnuntaina helmikuussa 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s