Terveisiä koirahierontakurssilta

Lauantaina olimme Koirankujeen kurssilla opiskelemassa koirahierontaa. Asia on kiinnostanut jo pidempään, ja nyt kun kurssi saatiin sopivasti mahtumaan aikatauluihin, tottahan toki menimme mukaan. Lissu pääsi mukaan ns. harjoittelukoiraksi, ja myös ystävämme Kati tuli rhodesiankoira Helgen kanssa kursseilemaan. Opimme paljon tärkeää asiaa koiran lihashuollosta ja mm. venyttelyn tärkeydestä. Myös koiran lihasjumit voivat olla varsin kinkkisiä, ja nyt meillä on ainakin hyvää pohjatietoa millä näitä voidaan helpottaa. Oli opettavaista käydä koiran kroppaa kohta kohdalta läpi. Eiköhän tästä taas jotakin oppia jäänyt muhimaan alitajuntaan 🙂

Lissu ja Santtu
Santtu ja Lissu keskittyneinä hierontaan
Kati ja helge
Etualalla Kati ja Helge
Lissu nukahti
Lissusta hieronta oli niin rentouttavaa, että silmät painuivat kiinni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s