Töppönen kävi näyttelyssä Turussa

Viime lauantaina Töppösen herätyskello piippasi jo kuuden aikaan aamulla, ja kyyti haki pojan matkalle kohti Turkua ja Top Dog Showta. Töppönen hyppäsi aamun kirpeässä pakkassäässä reippaana Elinan ja Heikin auton kyytiin, eikä varmaan heti huomannutkaan että kotiväki jäi matkasta 🙂 Ja näyttelyssäkin oli kuulemma käyttäytynyt hyvin ja sivistyneesti. Oli jopa viihtynyt häkissä siskon kanssa, ja kehässäkin pysynyt kai suurinpiirtein hallinnassa ilman pahoja loikkimisia. Kiitos kasvattajille sekä Töppösen handleri Heikille taas kerran!

Töppösen (Czarlinda’s Moment of Truth) tuloksena junnuluokassa ERI ja toka sija. Tuomarina tanskalainen Tomas Rohlin, joka antoi Töppöselle oikein mukavan arvostelun. Vielä on hieman pentumainen poika, mutta mitäpä sitä tässä iässä voisi muuta ollakaan 😀

Töppönen (Czarlinda's Moment of Truth) 9 kk  kuva: Jenni Niittylä
Töppönen (Czarlinda’s Moment of Truth) 9 kk      kuva: Jenni Niittylä

9 months, still a baby. Good head with nice skull and muzzle. Enough under jaw. Enough stop. Nice eye, good ears. Very good body proportions, good neck. Very good bone, good ribcage for age. Nice slight raise over loin. Enough angulations in front, good behind. Nice feet. Puppy coat. Moves nice from side and behind. Still needs to strengthen in elbow. Excellent temperament.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s