Tottisnäyttö läpi -hyvä Lissu ja Santtu!

Lissu ja Santtu saapuivat illalla myöhään, mutta tyytyväisinä Pelastuskoirayhdistyksen tottelevaisuusnäytöstä. Tottisnäyttö meni läpi, ja olivat saaneet Lissun kanssa kovasti kehuja hienosta suorituksesta. Eli treenaaminen kantaa hedelmää! Nyt hyväksytyn suorituksen jälkeen isäntä ja Lissu ovat päässeet pelastuskoirayhdistyksen sisääntuloväylän etapille nro 5, eli maastotreeniharjoitukset voivat alkaa.

Länsi-Uudenmaan Pelastuskoirayhdistys ry
Uusien jäsenten sisääntuloväylä
:

1. Tutustuminen toimintaan; treeneissä mukanaolo (vähintään yhteen hälytreeniin osallistuminen)
2. Teoriailta yhdistyksen toiminnasta ja pelastuskoiratoiminnasta
3. Ympäristö- ja yhteistyöharjoitukseen osallistuminen (oman koiran kanssa)
4. Pienimuotoinen testi koiran ominaisuuksista, sen motivaatiosta ym.
5. Tottelevaisuusnäyttö
=> Koiran kanssa maastotreeneihin

Mahtava juttu, ja kyllä nyt kelpaa olla ylpeä Lissusta sekä myös vanhaenglanninlammaskoirasta rotuna. Tästä karvaisesta paimenkoirasta on vaikka mihin, kunhan vaan ohjaaja ottaa ohjat käsiinsä. Lissu ja Santtu ovat saaneet myös esittelynsä yhdistyksen oppilassivuille: http://www.pelastuskoiratlup.net/oppilaat

Tottisnäytön suorituksesta ei valitettavasti saatu kuvia. Mutta tässä tyytyväinen suorittaja kotiin päästyään. Omalla tärkeällä paikallaan trimmauspöydän alla ja luu tassujen välissä :)
Tottisnäytön suorituksesta ei valitettavasti saatu kuvia. Mutta tässä väsynyt tottistelija kotiin päästyään. Kaikki koirat saivat hyvän suorituksen kunniaksi lihapiirakat ja missäpä siitä muualla syötiin kuin omalla tärkeällä paikalla trimmauspöydän alla

Muita ns. virallisia ja harrastuksellisia asioita 🙂

Nyt on myös saatu hoideltua ja pohdiskeltua ns. virallisia ja harrastuksellisia asioita eteenpäin. Mustikalle ja Lissulle on tilattu PCD-testikitit Genomialta, ja saadaan nyt vihdoinkin geeninäytteet matkaan. Mustikalle on myös suunnitelmissa virallinen silmätarkastus lähiviikkoina, kunhan löydämme johonkin väliin sopivan ajan käväistä eläinlääkärillä. Lisäksi haaveissa olisi myös saada Lissu BH-kokeeseen jossakin vaiheessa vuotta, ja  jännittää aika tavalla. Sen lisäksi olemme kaavailleet myös Lissun osallistumista MH-luonnekuvaukseen tämän kevään/kesän aikana, mutta vielä emme ole uskaltaneet kysellä paikkoja. Saapa nähdä ehtiikö joku muu ensin, vai saammeko kunnian olla ekoina lammaskoiran kanssa luonnekuvauksessa 🙂 Ainiin, ja vielä yksi juttu: olemme myös menossa koirahierontakurssille helmikuussa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s