Toivottelemme kaikille rauhaisaa joulunaikaa!

Lämmin jouluntoivotus kaikille blogimme lukijoille täältä Kirkkonummelta! Vihdoin ollaan jo talvipäivänseisauksen paremmalla puolella, ja on on aika rauhoittua joulun viettoon. Me oleilemme täällä kotona koko joulun, ilman kiirettä ja stressiä mistään. Keittelemme riisipuuroa ison kattilallisen jotta koirillekin riittää, ja muuten joulunpyhät menevät ulkoillen ja rauhoittuen. Toivottelemme oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua myös teille kaikille! Ottakaahan joulunpyhät levon kannalta ja rentoutuen. Ja ps. Muistakaa pitää joulusuklaat poissa koirien ulottuvilta, suklaa on koirille myrkyllistä!

jouluntoivotus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s