Rotuyhdistyksen lehti kolahti postilaatikkoon

Eilen ilmestyi odotettu rotuyhdistyksen joululehti. Lehti oli täynnä mukavaa asiaa lammaskoiraharrastuksesta ja harrastajista, sekä käsityövinkkejä ja treenikuulumisia. Itse olimme kantaneet kortemme kekoon luonnetestiosuuden teksteillä, ja erittäin ilahtuneita olimme kasvattimme Jyten omistajien Elinan ja Caken kivasta artikkelista. Kaikesta huomaa että Jytte on erittäin rakastettu ja tärkeä perheenjäsen ♥ Olemme iloisia että Jyten kanssa puuhataan paljon kaikenlaista, on treeniä laidasta laitaan ja Jytellä ei varmastikaan elämä käy tylsäksi. Tällaisen kodin jokainen kasvattaja varmasti kasvatilleen toivoisi, siispä lämmin kiitos Erkkilän perheelle Jyten hyvästä hoidosta!

Mustikkakuonon kennelin joulutervehdys rotuyhdistyksen lehdessä:

Mustikkakuonon kennel_Joulutervehdys 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s