Pieni potilas Töppönen

Eilen illalla kävimme Töppösen kanssa Espoon Eläinsairaalassa. Töppönen oli melko kipeänä, sillä oli turvotusta ja kertynyttä nestettä kainalossa ja vasemman etujalan takana vatsassa. Kerrankin Töppösellä siis vauhti hidastui, ja ensin luulimmekin sen loukanneen tassunsa kun ontui vasenta koipeaan. Mutta tarkastelu paljasti mistä kipu aiheutuu, ja ei muuta kuin lekurille asiaa tarkemmin selvittämään. Eläinlääkärillä otettiin kaikki verikokeet sekä varmuuden vuoksi kuvattiin myös kylkiluut. Luita ei sentään ollut poikki, onneksi!

Aina sattuu ja tapahtuu näiden koirien kanssa, ja varsinkin nämä nuoremmat on kyllä melkoisen tapaturma-alttiita kavereita. Ja kun vauhti on kova, on jälki sitten tällaista 😉 Vahva epäilys diagnoosiksi on, että rajuissa painileikeissä jonkun hammas on kolahtanut kainaloon. Karvojen alta löytyi muutama rupikohta ja arpia ja Töppönen kyllä aristi kainaloaan aika tavalla.

No mutta, pääasia että nyt jo tilanne näyttää paremmalta! Töppönen sai eläinsairaalassa piikkinä kipulääkettä ja antibioottia, ja heti on pikku-ukkelin vointi parempi ja turvotus laskenut. Kiva nähdä taas pusupoika entisellään häntä heiluen ja vauhti päällä ♥ Selvisimme siis säikähdyksellä ja nyt kaikki hyvin. Tänään jaksoi taas hillua ja riekkua entiseen malliin ja ääntäkin taas lähtee 😀

Töppönen odottelee Eläinsairaalassa verikokeiden tuloksia
Töppönen odottelee Eläinsairaalassa verikokeiden tuloksia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s