Siskolikka Mila ja laumamme uusi jäsen

Janikalta saatiin kuva Mila-siskosta (Mustikkakuonon Marjamuffinssi) joka kiipesi sänkyyn pötköttelemään -ja tottakai  ilman lupaa. Ainakin on tullut äitiinsä tässä taipumuksessa, sillä Mustikka on myös samanlainen sänkypötköttelijä 🙂

Ja esittelyä kaipaa myös uusi lammaskoiralaumamme jäsen, joka tosin tällä kertaa on pelkkä posliinikoira 🙂 Aito oikea brittiläinen käsintehty Dulux-koira on muuttanut hyllyymme, ja on se kyllä melkoisen hieno. Todistuskin aitoudesta saatiin mukana, sillä tätä koiraa on valmistettu ainoastaan Duluxin 50-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 2011.

Vanhaenglanninlammaskoirahan tunnetaan Englannissa yleisesti Dulux-koirana, sillä rotu on toiminut Dulux maalifirman maskottina jo 1960-luvulta lähtien. Vuosien varrella monet lammaskoirat ovat poseeranneet firman esitteissä ja TV-mainoksissa, ja tämä on osaltaan vaikuttanut rodun suosioon sen alkuperämaassa. Yksi kuuluisimmista Dulux-koirista on ollut Fernville Lord Digby josta tehtiin 70-luvulla ihan oma elokuvakin The biggest Dog in the World (löytyy myös Suomesta nimellä Digby-koiraa kerrakseen).

Dulux maalimainos vuodelta 1966
Mainos vuodelta 1975

Yksi parhaista Duluxin TV-mainoksista on vuodelta  2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s