Juoksut alkavat olla ohitse ja elämä taas tasoittuu

Elämä rullailee eteenpäin ja meille ei kuulu mitään ihmeellistä. Pikkuhiljaa alkaa narttujen juoksurumba olla ohitse ja päästään taas normielämään ilman koirien eristämistä eri kerroksiin. Ensimmäisen uroksen omistajina tämä on meille ihan uusi kokemus, mutta hyvin tästä on selvitty. Nuorimies Töppönen jätti muutamana aamuna aamiaisen kuppiin ja öisin vähän lauleskeli Mörölle ja Lissulle oven takaa. Siskopuolet oleskelivat työpäiviemme ajan alakerrassa, ja tuntuivat viihtyvän erityisen hyvin varsinkin saunan puolella. Kynnenjäljistä päätellen lauteilla oli vietetty aikaa enemmänkin, ja tottuneesti sitä kivutaan ylälauteelle nykyään jopa saunan ollessa lämmin  🙂

Mutta onneksi Mustikka jo juoksuista aiemmin selvittyään on pitänyt seuraa Töppöselle. Mustikka ei tosin kovin usein jaksa lähteä Töppösen riehuntaleikkiin mukaan, vaan istuu mieluummin sivistyneesti terassilla katselemassa pojan menoa. Mutta joskus kun kukaan ei näe, saattaa Mustikankin kyllä yllättää painileikistä, vaikka kovasti yrittää esittää vanhempaa ja viisaampaa 😀

Lissu otti lempilelunsa leopardin mukaan ja kiipesi saunan lauteille päikkäreille
Mustikka auttaa kaapin kokoamisessa työnjohtajan roolissa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s