Terveiset Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n syyskokouksesta

Taas on pidetty vuosittainen Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n syyskokous. Kokouksessa saatiin valituksi uusi hallitus ensi vuodelle, jonne saimme mukavasti lisää myös konkareita kun Päivi Kakriainen ja Jenni Niittylä tulivat valituiksi. Puheenjohtajana jatkaa ansiokkaasti tämän vuoden klaarannut Marika Örn, ja Santtu jatkaa myös hallituksessa ensi vuoden. Vaikka kokous olikin pitkä ja rasittava, niin yhdistystoiminta on vähän se pakollinen paha, jonka tämä koiratouhu tuo tullessaan ja sitä hoidellaan siinä sivussa. Tarinat kertovat, ettei missään rodussa ole näin riitaisaa porukkaa kuin lammaskoirapiireissä, ja se saattaa kyllä pitää paikkansa. Toivottelemme siis paljon tsemppiä uudelle hallitukselle ensi vuoteen! Koittakaa jaksaa tästä kaikesta huolimatta -teette arvokasta työtä vaikka sitä kaikki eivät osaakaan arvostaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s