Lissulla terveet lonkat, jippii!

Kävimme Skutin klinikalla eläinlääkäri Janne Ojalalla lonkka- ja kyynärpääkuvissa.  Kuvat napattuaan lääkäri totesi meillä olevan oikein hyvä koira, lonkat täysin terveet ♥ Kuvista näkyi että lonkat olivat tosi tiiviit ja kaikin puolin kauniit. Samoin oli kyynärien laita, mitään huomauttamista kuvissa ei ollut, kaikki on kuten pitääkin. Eli lonkkakuvat lähtivät arvosanoin A/A ja kyynärät 0/0 Kennelliittoon virallista lausuntoa varten. Olemme tuloksesta oikein ilahtuneita, nyt olemme taas askeleen lähempänä ajatusta että Lissu vielä joskus saisi Mustikkakuonon pentuja maailmaan ♥

Kuka ja missä mä oon? Nukutusaineet saivat Lissun olon huteraksi ja silmät seisoivat lautasina päässä 🙂
Onneksi on pehmeä matto mihin torkahtaa… Rauhoitettu potilas sai lintsata myös tassupesusta.

Nyt pikkuhiljaa alamme “hoputella” myös kasvattejamme kuvauksiin. Mitään kiirettähän asialla ei kuitenkaan vielä ole, aikaa on 🙂 Lissun kanssa päätimmekin varata kuvausajan vähän yllättäen, kun Mustikka aloitti juoksunsa ja ajattelimme Lissun juoksujen alkavan myös heti perään. Ja juoksujen aikaanhan narttua ei suositella kuvattavaksi.

Lissu (Mustikkakuonon Metsämansikka). Lonkkakuvat lähtivät Kennelliittoon arviolla A/A, kuvaaja ell Janne Ojala.

One comment

  1. Voi miten mojova ilme Lissulla herätyksen kokeneena, voiko jotain noin huvittavaa olla olemassakaan, olipahan hauskuutusta kerrakseen. Ideaalilonkat näyttäis olevan kuvissa, noissa ei mitään jossittelua, onnittelut näin hienoista kuvista 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s