Syyspäivän viettoa Porkkalassa

Viikonlopuksi oli jälleen pitkästä aikaa sovittuna perustamamme Iloisten Koirien Treenikerhon sitäkin iloisempi tapaaminen 🙂 Tällä kertaa kohteeksi oli valikoitunut merellinen Porkkala, jonne lähdimme tassuttelemaan ja merta haistelemaan. Kiersimme rantaa ja kiipeilimme kallioilla jonne istahdimme myös evästauon ajaksi. Koirat tuulettivat karvojaan raikkaassa merituulessa, me bongailimme rannassa meduusoja ja päivä oli kaikinpuolin onnistunut. Ainoana haittapuolena tiellämme olivat muut retkeilijät, jotka estivät koirien vapaana riekkumisen ja jouduimme siirtämään rallytoko-treenimme rauhallisempaan paikkaan. Mutta ei se mitään, treenataan rallytokoa sitten ensi kerralla. Kiitos taas meidän treenikerholle oikein kivasta päivästä!

Raikkaassa merituulessa meni tukka sekaisin!
Tiibettiläisvahvistuksemme Ainu ja Opri

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s