Kiitoksia koiriemme hyville hoitajille!

Piipahdimme pidennetyn viikonlopun lomalla ulkomailla, ja sillä aikaa koirat lomailivat hoitopaikoissa jokainen tahollaan. Tämä porukka on jo sen verran iso, ettei näitä ihan noin vain viedäkään hoitoon koko jengiä, vaan koirat joudutaan sijoittelemaan eri hoitajille joka on aina oma urakkansa. No mutta, onneksi kuitenkin matkustelemme melko harvoin. Ja on ihanaa kun on mukavia ja auttavaisia ihmisiä ympärillä jotka mielellään ottavat koiria hoitoon. Kiitos Erikalle Mustikan hyvästä hoidosta, ja siitä että taas oli sohvapaikka varattuna Mustikkaa varten! Kiitos Helenalle ja Sepolle Mörön ja Lissun hoidosta taas kerran, ja toivotaan että Metku-mummelikin toipuu liian riehakkaan menon aiheuttamasta stressistä pian!

Töppönen oli hoidossa Czarlinda’s kennelissä kasvattajiensa luona, ja kävi heidän kanssaan myös pentunäyttelyssä Turussa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että saimme pojan kotiin palkintopokaalien kera 🙂 Kiitos kasvattajille Ernolle ja Merjalle kun veitte Töppösen näyttelyyn, ja että pikku-ukkeli sai nämä päivät asustaa hyvässä hoivassnne! Kiitos myös Lotalle Töppösen esittämisestä näyttelyssä! Töppönen oli viihtynyt kotikennelissään ilmeisen hyvin, mutta isosisko Mantelin kanssa riehuminen oli meinannut käydä hieman kohtalokkaaksi. Manteli oli leikkien tiimellyksessä katkaissut varpaansa oikeasta etutassusta, ja nyt on sitten varvas operoitu ja tulee olemaan kipsissä seuraavat viikot. Toivotamme paranemisia isosisko-Mantelille, kyllä se varvas siitä kuntoon saadaan, vaikka aikaa varmasti viekin!

Töppönen oli VSP ja siskonsa Bertta ROP. Sisarukset osallistuivat myös parikilpailuun ollen hienosti neljänsiä. Kuva: Merja Lindahl
Töppönen saapui kotiin puhtaana ja puunattuna, mutta kovin väsyneenä poikana.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s