Tervetuloa mukaan paimentamaan!

Vanhaenglanninlammaskoirat ry ja paimennusvastaavat Santtu ja Kena ovat puuhanneet syyskuulle yhteistä paimennuspäivää. Tarkoituksena on saada 10 koiran porukka kasaan, ja mennä testaamaan mitä lammaskoiramme lampaista tuumaavat. Mukaan mahtuu vielä, joten nyt äkkiä ilmoittautumaan! Mukaan pääsevät kaikki, koiralta ei vaadita aiempaa koulutusta tai kokemusta, ainoastaan 5 kk ikää tarvitaan. Paikka on Lopella sijaitseva Aitopaimen, joka on Etelä-Suomessa jossakin Helsingin ja Tampereen välimaastossa. Lisätietoja rotujärjestön sivuilta linkistä: http://oesfi.com/smf/viewtopic.php?f=15&t=2277

Mustikka on käynyt aiemmin kokeilemassa paimentamista ja homma sujui hienosti! On mielenkiintoista nähdä, onko paimennustaipumus periytynyt tyttärelleen Lissulle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s