Kasvattien kuulumisia :)

Tällä viikolla olemme saaneet kuulumisia kuvien kera kasvateiltamme Milolta ja Jyteltä. Lomaterveisiä järven rannalta lähetti Milo, jolle kuuluu oikein hyvää. Lampurikaverinsa Leevin kanssa laiskotellaan rannalla, ja kuulemma poika on oikein sosiaalinen ja ystävällinen kaikkia kohtaan. Kiva kuulla että hyvin pyyhkii, kiitos viestistä Päivi!

Milo (Mustikkakuonon Mäkimeirami) ja perheen toinen lammaskoira Leevi

Jytte sen sijaan oli joutunut mukaan hieman ikävämpään tapahtumaan. Jytte ja emäntänsä Elina olivat olleet lenkillä, kun vapaana ollut saksanpaimenkoira oli hyökännyt pihasta Jyten kimppuun. Jytte sai puremahaavan poskeen ja joutui eläinlääkäriin joka laittoi antibioottikuurille, ja kyllä tapahtuma pelästytti aika pahasti. Mitäs jos saksanpaimenkoiran kohteena oliskin ollut lammaskoiraa pienempi koira? Onneksi Jytte voi nyt kuitenkin hyvin, ja samaa lenkkiä on jo käyty kiertämässä niin ettei mitään pelkojakaan reitistä jäänyt. Toivottavasti jatkossa ei tällaista enää pääse sattumaan. Kiitämme Elinaa ja Cakea kuulumisista, vaikka eivät niin kivoja tällä kertaa olleetkaan – ja toivottelemme Jytelle paranemisia ja mukavaa syksyn alkua!

Jytte (Mustikkakuonon Minttutryffeli) metsässä auringonsäteessä

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s